Vi lever af vore kunder.

Velkommen til Ringkøbing-Skjern Installationsforretning A/S
Her er en elektriker ikke bare en elektriker. 

Dermed dækker vi alle kompetenceområder indenfor el-installation.

Elektriker i Ringkøbing

Hos Ringkøbing-Skjern Installationsforretning benytter vi kun de bedste elektrikere til at udføre vore projekter. Vi gør meget ud af at sørge for at netop toppen i feltet arbejder hos os. Mangler en elektriker ekspertise, så opkvalificerer vi dem, for således at holde trit med den hurtige udvikling i teknologien. Det går ikke at ligge på laurbæerne, hvad angår viden. For at være i stand til at servicere vore kunder, både privat, men bestemt også på erhvervsområdet, skal vore elektrikere fra Ringkøbing hele tiden stræbe efter at holde trit med samfundets og regeringens krav angående elektrikerarbejde. 

El-installation af høj kvalitet

Vi har ekspertisen til at udføre et stort udvalg af arbejde, herunder industri-installationer. Vi lever af at give kunden et kvalitetsarbejde, som sikrer dem fremadrettet. Det er vigtigt, at de el-installationer, som du gør brug af, dagligt i din virksomhed, er opdaterede og installeret med omtanke.

El-installationer til industrien

Vi hos, Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, sikrer jeres elektriske installationer ved; ekspertise, kvalitet og godt håndværk. El-installationer i industrien må ikke fejle. Ved at benytte vores elektrikere fra Ringkøbing til jeres fremtidige udvikling, eller servicering af industri-installationer, opnår I et resultat af høj kvalitet, hvor slutproduktet taler for sig selv. 

 Indrustri installation

Tag kontakt - og lad os sammen finde frem til et godt tilbud!