Vi lever af vore kunder.

Velkommen til Ringkøbing-Skjern Installationsforretning A/S
Her er en elektriker ikke bare en elektriker. 

Dermed dækker vi alle kompetenceområder indenfor el-installation.

Elektriker Skjern

Vi har kvalitets elektrikere i Skjern

Hos Ringkøbing-Skjern Installationsforretning A/S gør vi alt, hvad vi kan, for at få fat på de mest kvalificerede elektrikere i området. Vi udvælger dem efter deres dedikation til kvalitet, hårdt arbejde og evnen til at efterkomme kundens ønsker bedst muligt. De er kvalificerede i alt fra industri-installationer, CTS installationer, SRO anlæg, termografering og meget meget mere.

Mangler du en elektriker?

Hvis du som virksomhed, eller privat, står og skal have opdateret jeres el-installationer, så står vore elektrikere i Skjern klar til at tage opgaven. Der er ingen opgave, som er for lille eller for stor. Vi har rigtig mange samarbejdspartnere, og står derfor godt rustet til at løse enhver mulig opgave. 

Grundet vort gode netværk af samarbejdspartnere kan vi derfor servicere hele kommunen, også selvom vores faste elektriker ikke står til rådighed. Vi kalder blot den elektriker ind, som er tættetst på din bopæl. Ventetiden er derfor minimal og spildtid mindsket. 

 

Mangler du en elektriker fra Skjern, så skal du være velkommen til at kontakte os - så vi kan bringe dine el installationer op på et højt niveau.